Over ons

SLOTS PURETextiles: een hart voor textiel, linnen en wanddecoratie

Dit familiebedrijf werd in 1990 opgericht in Vichte, nog steeds het hart van de Vlaamse textielstreek.

Met jacquard – geweven damasten – en andere textielproducten ligt de focus van bij de start op de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde linnen en stoffen. Met Vichte als thuisbasis, op een steenworp van de Leie, ligt het voor de hand dat hoogwaardig tafellinnen uit katoen en zuiver linnen een belangrijk aandeel krijgen in onze activiteiten.

Vanuit West-Vlaanderen bedienen we ondertussen klanten wereldwijd.

Wanddecoratie in textiel …

Hotellinnen en tafellinnen zijn textielproducten en dus was de stap richting decoratief wandtextiel een logische. Kanvazz komt sinds 2019 op de markt als een eigen product van SLOTS PURETextiles en daarmee boren we een nieuwe markt aan: vlot plaatsbaar, hoogwaardig, naadloos geweven decoratief wandtextiel. Een topproduct.

… maar geen ‘canvas’!

Noem het evenwel geen ‘canvas’. Op canvas wordt geschilderd. Canvas is een grof linnen weefsel, een stevige stof. Ruw vaak. Kanvazz daarentegen is een afgewerkt product. Naadloos geweven wanddecoratie. Vlot plaatsbaar door professionals, met een fantastisch eindeffect en een meerwaarde in elk interieur.

De juiste entrepreneur-spirit

SLOTS PURETextiles koestert de West-Vlaamse spirit, de drang om te ondernemen en op zoek te gaan naar groei, kwaliteit, innovatie en ontwikkeling.

Met een enthousiast team gemotiveerde medewerkers en freelance adviseurs, aandacht voor ecologie en duurzaamheid en de drang om al die waarden te koppelen aan kwaliteit en gebruiksgemak voor onze klanten, gaan we dagelijks aan de slag.
 

 

History

  • 1990
  • 1995
  • 2012
  • 2016
  • 2019
  • ...

SLOTS PURETextiles wordt opgericht als damastweverij voor tafellinnen en staat sindsdien garant voor pure, duurzame en kwaliteitsvolle productie van tafellinnen. www.slots.be