Maak kennis met Rainforest, de eerste multicolor-Kanvazzcollectie

17 september 2021

Kanvazz is een merknaam van naadloze, geweven muurdecoratie en wandbekleding. Het fantastische alternatief voor verf of behang maakt sinds 2019 deel uit van de portfolio van SLOTS PURE Textiles en krijgt er nu voor het eerst ook een unieke, digitale collectie bij.

Met een naam als Rainforest ligt het voor de hand dat een viervoudig regenwoudmotief daarin de hoofdrol speelt. Elk van de vier designs wordt in drie kleurstijlen uitgebracht, wat de combinatiemogelijkheden zowat eindeloos maakt. De horizontale bevestiging – eigen aan het Kanvazz-concept – garandeert altijd perfect eindresultaat.

“Kanvazz is een topproduct met tal van troeven en een schitterend eindeffect.
Deze nieuwe Rainforest-collectie voegt daar een extra dimensie aan toe.”

Rainforest: jungle, ficus, orchidee en rainfall

Het is een trotse zaakvoerder, Johan Slots, die de nieuwe Rainforest-collectie bewondert. “Voor de styling klopten we aan bij een Italiaans bureau. Zij kwamen met de vier hoofddesigns terug: jungle, ficus, orchidee en rainfall. In onze Rainforest-collectie maken we voor het eerst gebruik van een digitaal multicolor-ontwerp en de combinatie met Kanvazz als technisch concept levert fantastische resultaten op.”

Kanvazz bestaat sinds 2019 als eigen product van SLOTS PURE Textiles en de West-Vlaamse weverij boorde daarmee een nieuwe markt aan: die van het vlot plaatsbaar, hoogwaardig, naadloos geweven, decoratief wandtextiel. “Het is een topproduct, zonder twijfel, met tal van troeven en een schitterend eindeffect. Deze nieuwe collectie voegt daar een extra dimensie aan toe.”

Wandbehang in textiel Rainforest collectie Wandbehang in textiel Rainforest collectie Jungle Wandbehang in textiel Rainforest collectie orchidee Wandbehang in textiel Rainforest collectie rainfall