Collectie

Textielbehang en wandbekleding voor elk interieur

Kanvazz herbergt als exclusieve muurbekleding en interieuroplossing een aantal collecties en visueel onderscheidende mogelijkheden. Deze interieurbekleding in textiel heeft bovendien een pak technische kenmerken en troeven die van Kanvazz een praktisch en volwaardig alternatief maken voor elke andere vorm van muur- of wandbekleding.

  • Kanvazz is een uniek, kamerhoog concept (295 cm) van interieur- en wanddecoratie.
  • De plaatsing gebeurt horizontaal, niet verticaal zoals bij traditioneel behang. Het ontwerp is ‘af’ en de naadloze verwerking maakt een aantal zaken zeer eenvoudig.
  • Uitrekenen ‘hoe ver’ of ‘hoelang’ is niet nodig. Vanuit één hoek gaat het in een vloeiende, horizontale, kamerhoge beweging naar een andere hoek.
  • De tekening klopt, het ontwerp klopt, de plaatsing door professionele handen gebeurt snel en vlot.

 

Kanvazz is geen canvas …

Wel jacquard-geweven muurbekleding in textiel. 100% krimpvrij en stabiel na plaatsing. De specifieke rugcoating optimaliseert die stabiliteit nog en maakt het mogelijk om tijdens de plaatsing kleine correcties te maken.

Kanvazz verkleurt niet en is uv-bestendig. Het is kras- en stootvrij, dankzij de specifieke weeftechniek. Deze naadloos geweven muur- en wandbekleding beantwoordt aan de Europese regelgeving en brandnormen (EN 13501-1, classificatie: B-s2,d0).

Als volwaardige interieurdecoratie-met-dat-tikkeltje-meer is deze wandbekleding in textiel geluiddempend. Dat maakt van Kanvazz een graag en veelgebruikt materiaal in hotels. De teflon-finish garandeert een waterafstotend effect, wat een eventuele reiniging vlot en aangenaam maakt.

Exclusieve wanddecoratie en muurbekleding

De plaatsing gaat snel en makkelijk. In professionele handen laat deze interieuroplossing zich vlot aanbrengen. De switch naar ‘horizontaal denken’ is voor de schilder of behanger even aanpassen, maar eenmaal bezig worden de voordelen steeds duidelijker.

Bovendien: Kanvazz geeft elk interieur een exclusieve uitstraling. Wanddecoratie in textiel is pure klasse, met tal van troeven en een schitterend eindresultaat.